Rasaduri tomate | rasaduri naturale - Producator rasaduri legume

Go to content

Main menu:

Rasaduri de rosii “Delicios”

Soi de rosii cu fructe foarte mari cu o greutate  medie de 500-600 de grame, dar care poate ajunge usor la 1.5 kg in functie de agrotehnica aplicata.  Fructele sunt de un rosu aprins, foarte gustoase, carnoase cu putine seminte.  Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 75-85 de zile de la plantare. Se poate cultiva atat in solar cat si in camp deschis.
Rasaduri de rosii “Inima de bou”

Soi de rosii cunoscut si apreciat in romania, cu fructe de culoare rosu deschis, gust dulce si o aroma superba.  Greutatea fructului este de aproximativ 400-500 de grame dar poate atinge 1 kg in functie de agrotehnica aplicata. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 80 de zile de la plantare. Se poate cultiva  in solar sau camp deschis.
Rasaduri de rosii “Canestrino”

Soi de rosii vechi, cu traditie, cultivat din 1820. Fructul este mare, de aproximativ 400 de grame, usor costat, cu forma de para, cu un gust deosebit de tomata adevarata, ideal pentru salate. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 75 de zile de la plantare. Se poate cultiva in solar si camp deschis.
Rasaduri de rosii “Grasa de ardeal”

Soi de rosii rustic, foarte rezistent si productiv. Fructul este mare de aproximativ 400 - 500 de grame, culoare rosu inchis, gust si aroma deosebit, ideal pentru salate. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 80 de zile de la plantare. Se poate cultiva in solar si camp deschis.
Rasaduri de rosii “Ananas”

Soi de rosii din categoria “ mostenire de familie”, rezistent si viguros, produce fructe mari de aproximativ 500 de grame de culoare rosu cu dungi galbene, gust special, unic, de tomata adevarata, dulce cu o nota fructata, unul din cele mai bune soiuri de tomate pe care le-am gustat. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 85 de zile de la plantare. Se poate cultiva in camp deschis si solar.
 
BioSolaris copyright 2016. Toate drepturile rezervate.
Back to content | Back to main menu