Rasaduri rosii cherry bio - Producator rasaduri legume

Go to content

Main menu:

Rasaduri de rosii “Abundent”

Soi de rosii vechi cultivat din 1780, viguros si rezistent cu o productie abundenta si continua pe tot sezonul. Fructele sunt mici de aproximativ 10- 15 grame de culoarea rosu aprins, foarte dulci si aromate apreciate mai ales de copii. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 80 de zile de la plantare. Soi ideal pentru camp deschis dar se poate cultiva si in solar cu distanta mai mare intre plante (60 cm pe rand si 1 metru intre randuri).
Rasaduri de rosii “Cirese”

Soi de rosii rezistent cu productii mari, fructele sunt de un rosu inchis, gust dulce aromat cu o greutate de aproximativ 15 grame. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 75 de zile dela plantare. Se poate cultiva in solar si camp deschis.
Rasaduri de rosii “Para galbena”

Soi de rosii prolific si rezistent. Fructele au forma de mini para, culoare galben, sunt dulci cu o aroma specifica si deosebita, aduc un plus de culoare si savoare salatelor. Planta are crestere nedeterminata  si fructifica in 75 de zile de la plantare. Se poate cultiva in camp deschis si solar.
 
BioSolaris copyright 2016. Toate drepturile rezervate.
Back to content | Back to main menu