Rasaduri rosii crestere determinata - Producator rasaduri legume

Go to content

Main menu:

Rasaduri de rosii “Tufa ursului”

Soi de tomate cultivat din 1980, fructele sunt rotunde, de un rosu aprins, foarte gustoase cu o greutate de 150 – 200 de grame. Planta are crestere determinata si se opreste din crestere la 1.2 – 1,5 metri. Datorita productiei abundente are totusi nevoie de sprijin. Planta fructifica in 70 de zile de la plantare si este ideala pentru ciclul II de productie, gradini mici si chiar ghivece de 40-50 de litri.
Rasaduri de rosii “Moskvich”

Soi de tomate usor de cultivat, ideal pentru ciclul 1 de productie, fructifica repede in 60 de zile de la plantare si suporta foarte bine vremea mai rece de la inceputul primaverii. Fructul  are greutattea de 130 – 170 de grame, culoare rosu aprins si gust de tomata adevarata. Planta are crestere determinata si se opreste din crestere la inaltimea de aproximativ 1.5 metri. Se poate cultiva in solar sau camp deschis.
Rasaduri de rosii “Legenda”

Soi de tomate rezistent, ce fructifica in 65 de zile de la plantare, fructele sunt mari 160 de grame dar pot atinge usor 200 de grame in functie agrotehnica aplicata, gustoase dulci si de un rosu aprins. Planta are crestere determinata si opreste din crestere la inaltimea de aproximativ 1 metru. Se poate cultiva in camp deschis.
Rasaduri de rosii “Artic”

Soi de tomate rezistent la temperaturi mai scazute ideal pentru ciclul  scurt de productie din primavara. Unul din soiurle de tomate foarte precoce, fructifica in 50 de zile de la plantare. Fructele sunt de un rosu aprins cu o greutate de 120 grame, productive, fiecare planta poate ajunge la o productie de 5 kg. Planta are crestere determinata si se opreste din crestere  la inaltimea de aproximativ 1,2 metri. Se poate cultiva in camp deschis.
 
BioSolaris copyright 2016. Toate drepturile rezervate.
Back to content | Back to main menu