Rasaduri de vinete - Producator rasaduri legume

Go to content

Main menu:

RASADURI VINETE

Rasaduri de vinete “Frumoasa negra”

Soi de vinete cunoscut, popular in agricultura ecologica datorita productie mari si a fructelor de calitate. Fructul este usor oval, mare, cu greutatea de 300-400 de grame, culoare negru lucios. Planta ajunge la o inaltime de 80 cm – 1 metru si fructifica in 80 de zile de la plantare. Se poate cultiva in camp deschis si solar.

Rasaduri de vinete “Violeta”

Soi de vinete din categoria “mostenire de familie “. Fructul are culoarea lavandei, deosebit de gustos cu pulpa cremoasa, foarte apreciate de bucatarii profesionisti. Fructul este aproape rotund, cu o greutate de aproximativ 150 - 200 de grame. Planta ajunge la o inaltime de 80 de cm si fructifica in 85 de zile de la plantare. Se poate cultiva in solar si camp deschis.

Rasaduri de vinete “Casper”

Soi de vinete  din categoria “mostenire de famile “ . Fructul are culoarea alb stralucitor cu pulpa alba, fina, cremoasa,  aromata. cu forma ovala, fructul ajunge la greutatea de aproximativ 120 de grame. Planta ajunge la inaltimea de 75 de cm si fructifica in 90 de zile de la plantare. Se poate cultiva in solar sau camp deschis.
 
BioSolaris copyright 2016. Toate drepturile rezervate.
Back to content | Back to main menu