Rasaduri ardei - Producator rasaduri legume

Go to content

Main menu:

RASADURI ARDEI
Rasaduri de ardei blocky “Soarele portocaliu”

Soi de ardei bine cunoscut in agricultura bio, planta rustica, rezistenta si compacta, fructifica abudent. Fructul  are 3- 4 lobi, culoarea porneste de la verde inchis si ajunge la portocaliu inchis la maturare deplina. Unul din dintre cele mai gustoase soiuri de ardei. Ideal pentru salate, gatit si copt pe gratar. Planta are crestere determinata si se opreste din crestere la 70-80 de cm. Se poate cultiva in camp deschis si solar.
Rasaduri de ardei blocky “Soarele rosu”

Soi de ardei tip blocky mare, chiar urias, ajunge la o greutate de 300- 350 de grame in functie de agrotehnica aplicata. Fructul dulce, aromat cu pereti grosi are culoarea verde inchis iar la maturitate ajunge la rosu aprins. Planta viguroasa rezista foarte bine la temperaturi mari. Fructifica in 80 de zile de la plantare. Se poate cultiva in solar si camp deschis.
Rasaduri de ardei capia “Ureche de elefant”

Soi de capia deja celebru, fructul este mare cu pereti grosi, dulce si aromat. Culoarea este de un rosu inchis la maturare deplina. Planta este viguroasa si rezistenta, da productii mari ce pot atinge 70 de tone la hectar. Bun pentru consum in stare proaspata, gatire, coacere si conservare. Planta fructifica in 85 – 90 de zile de la plantare. Se poate cultiva in camp deschis si solar.
Rasaduri de ardei capia “Cornu”

Soi de ardei capia din categoria “mostenire de familie”.  Planta rustica, viguroasa face fructe mari lungi, de un rosu aprins, foarte gustoase, cu  o greutate ce poate atinge 250 de grame. Ideal pentru consum in stare proaspata, gatit si prajit. Se poate cultiva in camp deschis si solar.
Rasaduri de ardei gogosar “Vlad”

Soi  de ardei  gogosar, face fructe mari de aproximativ 150 – 200 de grame, cu pulpa groasa de culoare rosu aprins la maturitate. Datorita rezistentei la stres si caldura este recomandat pentru cultura de vara. Planta fructifica in 140 de zile de la plantare. Se poate cultiva in solar si camp deschis.
Rasaduri de ardei gogosar “Cornel”

Soi de gogosar ce face fructe usor aplatizate, costate, mari de 140- 200 de grame, gustoase, aromate cu pulpa groasa, de culoare verde inchis ce vireaza spre rosu aprins la maturitate deplina. Recomandat pentru consum in stare proaspata si conservare. Planta fructifica in 120 de zile de la plantare. Se poate cultiva in camp deschis si solar.
 
BioSolaris copyright 2016. Toate drepturile rezervate.
Back to content | Back to main menu