Ardei iute - Producator rasaduri legume

Go to content

Main menu:

ARDEI IUTE LA GHIVECI

Ardei iute la ghiveci “Jalapeno

Soi de ardei iute cu fructe conice de aproximativ 6 cm, parfumat, cu pulpa groasa de un verde inchis ce ajunge de un rosu aprins la maturare deplina. Bun pentru consum in stare proaspata, prajire si conservare. La livrare planta este matura “mini copac” de aroximativ 50 cm inaltime, intrata pe rod, fructifica pe toata perioada sezonului.

Ardei iute la ghiveci “Habanero White

Soi de ardei iute ( foarte iute) rar, cu gust special, unic, cu aroma fructata. Fructul este mic de aproximativ 2 cm, culoare alb – crem, fructifica abundent pe tot sezonul. Se livreaza planta matura intrata pe rod, mini pom de aproximativ 60 cm inaltime.

Ardei iute la ghiveci “Trinidad Skorpion

Soi celebru de ardei, unul dintre cele mai iuti soiuri de ardei din lume. Fructul este relativ mare de aproximativ 5 – 8 cm de culoarea verde, ce ajunge rosu aprins la maturitate deplina, foarte parfumat, gust unic si extrem de iute. Fructifica abundent pe toata perioada sezonului.

Atentie! cei ce nu agreeaza plimbarile cu “smurd-ul “ le recomandam sa poarte manusi la contactul cu planta si fructele. Soi de ardei recomandat in special cunoscatorilor si pasionatilor. Se livreaza planta matura intrata pe rod, mini pom de aproximativ 80 cm – 1 metru inaltime.
Nota: plantele sunt crescute in sistem de agricultura ecologic, substratul este produs dupa reteta proprie si are suficient ingrasamant pentru tot sezonul. Ghiveciul este de 5 litri cu un diametru de 22 de cm. Pentru comenzi speciale putem produce in ghivece de 50 de litri cu diametrul de 55 de cm.
 
BioSolaris copyright 2016. Toate drepturile rezervate.
Back to content | Back to main menu