Termene si conditii. - Producator rasaduri legume

Go to content

Main menu:

1. Avem in portofoloiu peste 300 de soiuri de legume pentru agricultura ecologica. Pentru alte soiuri decat cele prezentate, nu ezitati sa ne contactati.

2. Rasadurile de legume produse de noi se fac pe baza de comanda scrisa, dupa cum urmeaza: pentru livrarile din perioada 1 martie -25 mai, comenzile se fac intre 1 noiembrie – 20 aprilie ,  pentru livrarile din perioada 1 iunie – 1 august, comenzile se fac intre 1 martie – 20 mai .

3. Ciclu de productie: RASADURI TOMATE 28-32 zile , ARDEI si VINETE 40-45 zile.

4. Comanda minima este de 1 tavita pentru rasadurile de legume (45 fire) si 1 tavita (80 fire) pentru salata. Pentru comenzile mai mari de 450 de fire, se va achita un avans de 30% din valoarea totala a comenzii.

5. Livrare : rasadurile pot fi ridicate de catre dumneavoastra direct de la ferma (ciorogarla – judetul ilfov) sau se pot livra prin curier rapid oriunde pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi mai mari de 10.000 de fire putem organiza transport personalizat pe teritoriul Romaniei.

6. Plata se poate face cu numerar sau ordin de plata.

7. Ne rezervam  dreptul de a efectua orice schimbari in cadrul acestui website si/sau modificari ale continutului, sa limiteze accesul sau sa il restrictioneze complet sau partial, in orice moment, in mod discretionar si fara nici o restrictie.

8. Considerand ca  informatia din internet poate fi schimbata / modificata / intrerupta sau afectata si/sau infectata de catre virusi informatici in orice moment, noi nu putem garanta ca informatia pe care o primiti nu este schimbata / modificata / intrerupta sau afectata si/sau infectata de catre virusi informatici
 
BioSolaris copyright 2016. Toate drepturile rezervate.
Back to content | Back to main menu