Rasaduri rosii bio - Producator rasaduri legume

Go to content

Main menu:

Rasaduri de rosii “Rosiile sirenei”

Soi de rosii cultivat din 1880, soi ce se incadreaza in categoria soiurilor  “mostenire de familie“. Productiv si rezistent face fructe mari, usor turtite cu o greutate de 250 – 400 de grame, culoarea rosu inchis avand gustul de tomata adevarata  de  altadata.  Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 80 de zile de la plantare. Se poate cultiva in solar si camp deschis.
Rasaduri de rosii “Krimeea neagra

Soi vechi de rosii din  categoria “mostenire de familie”, originar din Crimeea cultivat la inceput in partea de nord a marii negre. Soi productiv si rezistent face fructe mari de 200- 400 grame, culoarea rosu mahon cu un gust deosebit de tomata adevarata si o usoara tenta de fum. Un soi apreciat si pentru calitatile sale nutritive, avand o cantitate aproape dubla de antioxidanti, bogat in vitamine si minerale, este indicat celor cu afectiuni ale inimii si diabet. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 80 de zile de la plantare. Se poate cultiva in solar si camp deschis.
Rasaduri de rosii “Sfantu Petre”

Soi de rosii gourmet cultivat si cunoscut in toata Europa, fructele  sunt  perfect rotunde de un rosu aprins, gust de tomata adevarata. Greutatea fructului este de 120 – 150 de grame. Datorita rezistentei si productiei abundente o recomandam si incepatorilor in gradinarit. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 80 de zile de la plantare. Se poate cultiva in solar sau camp deschis.
Rasaduri de rosii “Valencia”

Soi de rosii gourmet usor de cultivat. Fructele au culoare portocaliu stralucitor si se remarca  prin gustul si aroma deosebita, ideala pentru salata. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 75 de zile de la plantare. Se poate cultiva in camp deschis sau solar.
Rasaduri de rosii “Thessaloniki

Soi de rosii din categoria “mosternire de famile“ originar din Grecia. Ideal pentru ciclul lung de productie datorita rezistentei mari la stresul termic de peste vara, produce abundent pe toata perioada. Fructul este rosu aprins cu o greutate de aproximativ 150 de grame, gust bun dulce ideal pentru salate si gatit. Planta are crestere nedeterminata si fructifica in 75 de zile de la plantare. Se poate cultiva in camp deschis sau solar.
 
BioSolaris copyright 2016. Toate drepturile rezervate.
Back to content | Back to main menu